HACCP audits

HACCP audits

Sinds 14 december 1995 is de warenwetregeling “Hygiëne van Levensmiddelen” van kracht. Iedere organisatie of onderneming die levensmiddelen produceert, bewerkt, verpakt, verhandelt, opslaat of vervoert, moet een systeem toepassen dat de voedselveiligheid waarborgt. Dit heeft geresulteerd in het HACCP systeem. Van audit tot begeleiding, FaciliClean adviseert en begeleidt u van A tot Z.

Met de HACCP-audits van FaciliClean voldoet u aan uw verplichting om jaarlijks een audit of controle te laten doen. Wij beoordelen alle ruimtes, inspecteren de handboeken en registraties en verwerken dat in een overzichtelijke rapportage. Deze rapportages ondersteunen we met duidelijke foto`s en een persoonlijk advies dat past binnen de richtlijnen van de hygiënecode. Wij streven ernaar binnen 1 werkdag de rapportage verwerkt te hebben, waardoor de actiepunten sneller opgepakt kunnen worden. Indien gewenst nemen wij middels dipslides enkele swabs af.

FaciliClean neemt de audit af met een positieve insteek en gaan met de medewerkers in gesprek. Wij werken onafhankelijk en geheel volgens de laatste wet en regelgeving. Desgewenst kan er na de audit een in-company training gegeven worden. Deze trainingen zijn altijd op maat geschreven.

Bent u een Zorginstelling met kleinschalige woonvormen en wilt u de HACCP controles/ registraties graag digitaliseren? Controleert de medewerker zelf en/ of registreert u nog op papier? Wilt u als Facilitair manager of taakverantwoordelijke weten hoe de controles verlopen op de kleinschalige woonvormen? Met de handige digitale tool van FaciliClean heeft u de HACCP controles overzichtelijk en professioneel op orde.

Bent u een Zorginstelling, Catering- of horeca ondernemer en overweegt u een HACCP-audit uit te voeren? Dan komt FaciliClean graag een keer bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.