Procescontrole textielwas

Procescontrole textielwas

Vraagt u zich af of de juiste kwaliteit van de was wel wordt bereikt?

Dat de was zichtbaar schoon moet worden is vanzelfsprekend. Maar in deze tijd met diverse soorten virussen is desinfectie en hygiëne belangrijker dan het ooit is geweest.

In samenwerking met Prodostech komen wij uw was met onze temperatuur registratie module (TRM), Industrial Cleaning monitor (ICM) en Desinfectiecontroller meten en zo nodig direct aanpassen naar uw wensen en aangegeven richtlijnen.

  • De Temperatuur Registratie Module (TRM) meet temperaturen op uiterst minutieuze wijze en registreert die vervolgens in het ingebouwde geheugen. Temperatuurschommelingen worden direct gesignaleerd en kunnen wij ook direct voor u aanpassen.
  • De Industrial Cleaning monitor (ICM) is special ontwikkeld om de vuil- en vlekverwijdering van industriële was processen te meten. U ontvangt een onderbouwd rapport en indien er afwijkingen zijn kunnen wij u een juist advies geven en op korte termijn voor u oplossen.
  • De Desinfectiecontroller is een bio indicator en is dé oplossing voor het op eenvoudige wijze bepalen en controleren van de mate van afdoding. Wij kunnen deze DES meting samen met de ICM en TRM uitvoeren.

Ons advies is om periodiek deze procescontrole te laten uitvoeren. Zo bent u altijd verzekerd van de juiste kwaliteit van de was.