Referenties

Voor de woonassistenten en huishoudelijke medewerkers op onze intramurale locaties hebben wij in samenwerking met FaciliClean een basiscursus schoonmaak georganiseerd, specifiek toegespitst op de gezondheidszorg en onze diverse locaties. Voorafgaand hieraan heeft een uitgebreide VSR 0-meting plaats gevonden.

FaciliClean heeft de resultaten van deze meting verwerkt in de trainingen, hierdoor hebben we 11 op maat gemaakte trainingen gekregen, met de praktische voorbeelden van de eigen locaties waardoor de cursus goed te volgen en te begrijpen was voor een ieder. Kortom FaciliClean staat voor ons voor: Maatwerk, meedenkend, praktisch, professioneel en kundig! Zeer aan te bevelen!

Amanda Soei-Tan, Coördinator Services Opella

FaciliClean heeft bij De Gelderhorst de bijscholing verzorgt voor de medewerkers van de huishoudelijke dienst. Het betreft de basisopleiding Schoonmaken met microvezel + module gezondheidszorg. Basiskennis schoonmaken, gebruik microvezelmaterialen, pictogrammen op schoonmaak producten, wat doe je in de praktijk en de module gezondheidszorg is besproken. Er was voldoende gelegenheid voor interactie en praktijkvoorbeelden.

De medewerkers van De Gelderhorst hebben deze training als zeer leerzaam ervaren en hebben nieuwe kennis opgedaan betreffende schoonmaak technieken. De Gelderhorst bedankt FaciliClean voor deze training!

Annelore van Niel & Willeke van Dis, De Gelderhorst

FaciliClean is al jaren onze vaste partner in de scholing van onze huishouding en controle en bewaking van de schoonmaakkwaliteit. Op basis van audits worden er praktijkgerichte trainingen op locatie gegeven. Een waardevol moment voor al onze medewerkers die een rol hebben in de schoonmaak. Ger-Jan is een prettig persoon en inmiddels vast gezicht op al onze locaties. Door zijn kennis en kunde weet hij op de juiste toon onze medewerkers te coachen in hun dagelijkse werk. We zien de samenwerking voor de komende jaren positief tegemoet.

Guido Adriaanse, Facilitair Adviseur Markenheem

Via onze schoonmaakgroothandel ben ik contact gekomen met Ger-Jan Grevers van FaciliClean. Ger-Jan is een rustig en kundige professional in de schoonmaakbranche. Hij heeft een training verzorgt voor al onze schoonmaakmedewerkers van de 7 locaties en heeft bij de samenstelling van de training goed ingespeeld op onze wensen.

Ook heeft hij vooraf een VSR 0-meting gelopen, om zo een goed beeld te krijgen van de huidige kwaliteit en de mogelijke verbeterpunten. Ik zal zeker in de toekomst weer gebruik maken van zijn kennis en kunde.

Hans van Ellen, Leidinggevende SCS | Openbare Scholengemeenschap Singelland Drachten