Over FaciliClean

Over mij

Mijn naam is Ger-Jan Grevers. Op 1 mei 2019 ben ik gestart met FaciliClean. In 1993 ben ik begonnen in het facilitaire vak, met name in de zorgsector. Mijn roots liggen in de voeding, maar heb het werkveld uitgebreid met meerdere disciplines zoals de professionele schoonmaak. Ik heb in 2007 de overstap gemaakt naar de Profit sector en ben een commerciële en adviserende rol gaan vervullen.

Door de jaren heen kreeg ik steeds vaker kwaliteits- en facilitaire vraagstukken. Mijn praktische ervaring en adviserende rol heb ik nu samengevoegd tot mijn bedrijf FaciliClean. Openheid en betrouwbaarheid staan centraal bij FaciliClean. Het zelfstandig ondernemerschap combineer ik met mijn commerciële werkzaamheden bij een producent in duurzame en efficiënte reinigingsproducten.

FaciliClean kan voor organisaties voor een aantrekkelijke en marktconforme prijs de kwaliteitsmetingen en trainingen uitvoeren. Ook voor de facilitaire vraagstukken wordt vooraf afgesproken wat de kosten zijn.

Ik heb geen medewerkers in dienst en doe de metingen in principe zelf. Indien de klantvraag te groot is, werk ik samen met een gerenommeerd bedrijf die zeer ervaren is in VSR kwaliteitsmetingen. Doordat FaciliClean een kleine onderneming is, ben ik in staat snel, accuraat en te allen tijde onafhankelijk voor u als opdrachtgever te werken.